INTERIEURSTYLING

ONLINE INTERIEURADVIES

mail mij meerdere foto's van de ruimte en je wensen, op basis hiervan geef ik je een online interieuradvies.

 

MEUBEL ADVIESPLAN

Welke meubels zijn de juiste ten opzichte van de ruimte? Wat is de beste indeling en wat zou je graag willen? Ik help je bij het maken van de juiste keuze. Ik maak een beschreven interieurplan en je ontvangt een 2D plattegrond waarin de meubelopstelling is verwerkt.

 

MATERIAAL- EN KLEURADVIES

Om je interieur in balans te krijgen is het belangrijk bepaalde contrasten te creëren. Dit kan zowel met materialen als met kleuren. We kijken samen naar de ruimte en je wensen. Aan de hand daarvan krijg je een beschreven advies inclusief stalen, zodat je meteen aan de slag kan!

 

VERLICHTINGSPLAN

De juiste verlichting op de juiste plek in een ruimte is erg belangrijk. Ik kom je ruimte bekijken en neem met jou je wensen door. Ik maak een beschreven plan waarin ik de verlichtingsadviezen toelicht en een ontwerp plattegrond waarin de verlichting getekend is.

 

TOTAALPLAN

Een totaalplan bestaat uit bovenstaande plannen inclusief een 3D foto visualisatie van de ruimte en een shoppinggids met daarin alle gekozen meubels en accessoires met maten, prijzen en verkoopplek erbij vermeld.

 

AANKOOPBEGELEIDING

Een aanvullende optie is aankoopbegeleiding. Hierbij help ik je bij het aanschaffen van de juiste meubels, verlichting, woonaccessoires of andere producten.

interieurstyling website 1.jpg
interieurstyling website 2.jpg
interieurstyling website 3.jpg