60.jpg

RECENSIES

Vorig jaar is mijn woonhuis gerenoveerd. Van de ouderwetse indeling en inrichting (jaren 70) ben ik voor modern - met behoud van oude elementen - gegaan.

Ik heb de hulp van Marije ingeroepen, want zelf had ik geen flauw idee (nou ja, een paar ideetjes). Marije heeft goed naar mijn wensen geluisterd, een geweldig moodboard gemaakt en diverse ideëen geopperd. Zelfs af en toe afbeeldingen gemaild, of het iets voor mij zou zijn en mee geweest op zoek naar gordijnen. Kijk, daar kun je wat mee!

Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Het is natuurlijk mijn keuze, maar Marije heeft me in ‘mijn waarde’ gelaten.

Mocht ik nog een keer niet uitkomen, dan kom ik zeker weer bij Marije!

Mirjam Nijbroek

 

Via onze makelaar kwamen we in contact met Marije. We hadden maar een weekend de tijd hadden om ons huis klaar voor verkoop te maken, dus Marije gaf veel praktische tips. Een aantal keer 'oh ja', maar ze wees ook meerdere dingen aan waar we zelf als bewoners al blind voor waren geworden. Ze keek met een frisse blik naar onze woning, maar hield ook onze wensen en mogelijkheden in de gaten. Vooral haar opmerking om te denken in prioriteiten was erg waardevol om het grote plaatje in zicht te houden. Over het eindresultaat waren we erg tevreden.

Fam. Henzen

 

Wat fijn om een styliste in huis te krijgen die je inspiratie en energie geeft om aan de slag te gaan. Ik vond het voelen als een cadeau en het resultaat was geweldig!

 

Francis Lieferink

Op facebook @beleef jouw stijl

*****

We hebben met een stel vriendinnen een interieurworkshop gehad van Marije en het was reuze gezellig.

We hebben allemaal weer nieuwe inzichten gekregen wat betreft ons interieur.
Super, bedankt Marije

Brigitte Slinkman Ebbinkhuijsen

*****

Marije hebben gevraagd voor advies voor onze nieuwe woonkamer/ eetkeuken.. alles was neutraal de sfeer en gezelligheid ontbrak en we konden maar geen kleur bepalen. Aan de hand van een thuis bezoek van Marije die wat goede tips en adviezen had.. zoals een kleurenapp zijnen we hard aan het werk gegaan. Daarbij wat moodboard en 3D foto adviezen en in een handomdraai waren we eruit. Top Marije ! Super bedankt. Hier word ons hele gezin blij van.

Marien Berends-Schuler

 

*****

Marije heeft mij geadviseerd bij de verhuizing van een groter naar een kleiner huis. Naast verschillende interieurschetsen, kwam ze ook met verrassende suggesties voor verlichting en accessoires, passend bij de meubels die zijn meegegaan. Aansluiten bij mijn vraag, meedenken, suggesties en adviezen. En ... ook heel gezellig. Een fijne mix van professionaliteit en betrokkenheid. Bedankt Marije!

 

Anke Lunenberg

*****

‘Marije kwam voor de verkoop van ons huis als styliste ons adviseren. Tijdens een rondgang door het huis gaf ze op een zeer plezierige manier tips en adviezen voor de presentatie van de woning op de fotos en video. We hadden er veel aan, ze leert je door de ogen van de kopers te kijken en veel ruimte en perspectief te genereren. Als je je huis wilt verkopen zou ik je adviseren van haar diensten gebruik te maken!’

Joost Ostendorf

*****

‘Wij hebben recent ons huis verkocht. Het was heel fijn dat Marije langskwam en dat zij met een frisse, professionele blik door ons huis is gegaan. Ze had goeie tips! Ons huis was binnen 3 dagen verkocht :-).’

Pauline Bloemsma

*****

‘Wij hadden voor ons gevoel niet echt advies nodig, maar voor onze kinderen (tieners) was het wel fijn om wat extra extern advies te krijgen. Met een paar handige tips, was ons huis snel verkoopgereed. De kinderen hadden er zeker ook wat aan. De woning was met 10 dagen verkocht.
Marije Bedankt.’

Pamela Jansen