Een frisse start!

Een nieuw jaar, een frisse start!

 

De laatste maand van het oude jaar heb ik gebruikt om terug te kijken naar de leuke, positieve punten op zakelijk gebied in 2017.

 

Ik mocht gaan werken voor een makelaar en de verkoopstyling verzorgen van de huizen die zij in de verkoop krijgen. Met heel veel enthousiasme ben ik aan de slag gegaan en ik heb onzettend aardige en dankbare mensen mogen ontmoeten die erg blij waren met de adviezen die ik kon geven met betrekking tot de verkoopstyling van hun woning. De uitdaging voor mij is dat het iedere keer weer een verrassing is hoe een woning er van binnen uit ziet en geen enkele woning hetzelfde is.

Natuurlijk zijn er algemene stylingtips, maar het daadwerkelijk samen de woning doorlopen en per ruimte aan kunnen geven wat de beste indeling is met het oog op de foto's is geweldig om te doen. Binnenkort meer over verkoopstyling!

 

Ook heb ik een mooie opdracht mogen doen in Arnhem. De bewoonster ging verhuizen en wist goed wat ze wilde qua inrichting, maar vond het prettig dat ik mee dacht op praktisch gebied en bij de indeling van de ruimte. Ook moesten de 2 slaapkamers verbouwd worden, dit heb ik uitgetekend. Het contact verliep erg prettig en het eindresultaat was naar volle tevredenheid van de bewoonster.

 

De workshop interieurstyling die ik in samenwerking met Hiphoera geef was ook een succes. Een hele gezellige avond met volop creativiteit en ruimte voor advies, en dat alles onder het genot van koffie met wat lekkers en daarna een wijntje.

 

Van al deze leuke dingen krijg ik enorm veel energie!

 

Uiteraard heb ik in de laatste maand van 2017 ook vooruit gekeken. Waar ga ik mee verder in het komende jaar en waar liggen nieuwe uitdagingen?

Het eerste is het vernieuwen van mijn website. Het is tijd om alles weer even bij te werken en dat is waar ik nu mee bezig ben.

 

Binnenkort weer een nieuwe blog!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Najaar in huis..tijd voor wat wooninpiratie!

October 17, 2018

1/7
Please reload

Recente berichten

May 27, 2019

March 22, 2018

February 1, 2018

January 17, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square