WORKSHOP INTERIEURSTYLING

Een leuke, creatieve en gezellige workshop waarbij de tafel vol ligt met leuke stoffen, behang, kleurstalen en uiteraard een flinke stapel (woon)bladen. Tijdens deze workshop maakt iedereen een moodboard voor een ruimte in huis. Je kan hierbij denken aan je woonkamer, slaapkamer, maar ook de hal is bijvoorbeeld leuk om naar te kijken. We kijken samen welke woonstijl je aanspreekt, hoe je bijvoorbeeld rust en eenheid kan creëren in je interieur, over welke muur misschien wel een kleurtje kan gebruiken en welke kleur dit dan kan zijn.

Soms loop je vast bij het stylen van een ruimte in je huis. Er ontbreekt nog iets voor je gevoel, je mist eenheid of wil gewoon totaal iets anders, maar wat?

Aan het begin van de workshop geef ik uitleg over het maken van een moodboard en daarna gaan we aan de slag. Samen kijken we naar je specifieke wensen en de sfeer waarbij jij je prettig voelt. Leuk als je foto’s meeneemt van de ruimte waarvoor je een moodboard gaat maken!

 

Uiteraard kan ik tijdens de workshop informatie geven over bijvoorbeeld interieurstijlen, kleurgebruik of indeling. 

Deze workshop is erg leuk om met vriendinnen, zussen en collega’s te doen. Ook als vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest is het erg geslaagd, een mogelijkheid kan dan ook zijn dat iedereen een moodboard maakt voor de aanstaande bruid of jarige! De workshop vindt plaats bij jou thuis, de kosten zijn € 29,50 per persoon. 


De workshop duurt ca 2,5 uur en wordt gegeven vanaf 4 personen. Aan het eind van de workshop ontvangt iedereen nog een leuk presentje.